..kävin taas eilen. Juoksin matolla vajaat 40 minuuttia, ja kyllä oli hiki, paita ihan märkänä. Matkaa taittui nelisen kilometriä, ihan hyvä vauhti mun kunnolle. Sitten tein vähän vatsoja ja selkälihaksia, ja pyöräilin kotiin. Kyllä nyt tuntuu olevan taas ihan eri motivaatio päällä, kun mietin morsiuspukujen sovittamista ja sen sellaista.

Ainoa pettymys oli tänä aamuna: paino oli 77,5kg, eli +200g. Olen koko viikon syönyt kevyemmin ja liikkunut enemmän, mutta paino on heitellyt jopa siellä 99kg:ssä. Syytän tästä naisten vaivoja ja saliaherruksen takia nesteitä keränneitä lihaksia. PAKKOHAN sen painon on lähteä laskuun. Ja olen ihan varma että lähteekin, sen verran hyvä fiilis on päällä!

Toki tiedän jo nyt, että viikonloppu (lauantai) menee vähän plörinäksi, kun meillä on meksikolaisbileet. Tiedossa on siis fajitaksia, tequilaa ja Coronaa jne.. Ja meinaan kyllä osallistua, vaikka tiedän että se hidastaakin tätä projektia aika tehokkaasti. Mutta ensi viikolla on sitten taas tiukka kuri päällä!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille, VIVA!!!