Oi että on ihana ilma!!! Aurinko paistaa täysillä ja pakkasta on ehkä -10. Aamulla särki päätä armottomasti, mutta Buranan voimalla se on nyt poissa. Kuumekaan ei ole antanut kuulla itsestään, joten lähden perheen kanssa viettämään laskiaista ennakkoon! Ihanaa päästä ulos nauttimaan auringosta! Meitä lähtee meidän perhe, miehen siskon perhe ja avoppi. Mäen laskussa on se hyvä puoli, että kaloreita palaa tonneittain mäkeä ylös noustessa! Taidanpa lähteä vähän etukäteen ja kävellä sinne puistoon, siitä tulee semmoinen reilu 5km:n pyrähdys jos menen noita ihania rantareittejä! Mäenlasun jälkeen olemme menossa avopin luokse syömään.

Vähän pelottaa ensimäinen kyläreissu tämän "kuurin" aloittamisen jälkeen, kuinka sitä osaa pitää pintansa. Minä päätin jo viime viikolla, että jos tarjolla on esim kalaa ja kasviksia, niin sallin itselleni sitä pienen määrän. Jos ruoka on ainoastaan hiilari-rasvapitoista (esim makaroonilaatikko tms pastajuttu), niin sitten pysyttelen keitoissani. Tämä on tietysti vastoin kaikkia Xtravaganzan täysvauhdin sääntöjä, mutta luulen tämän olevan minulle se paras keino. Jos painonpudotus tästä syystä hidastuu, niin sitten hidastuu. Ja yritän kompensoida sen itselleni kaikilla kulutetuilla kaloreilla, jotka tänään palavat lenkkeillessä ja mäenlaskussa. Jos tarjolla on laskiaispullaa, annan sen suosiolla miehelle. Minä ehdin syödä laskiaispullaa sitten ensi vuonna.

Löysin muuten uuden, älyttömän motivoivan blogin, olen ihan sen lumoissa. Suosittelen kaikille kanssasiskoille tätä blogia: "viimeinen läski vuosi", jossa Xtragirl taistelee ihan samojen tunteiden ja fiilisten kanssa, ja jossa hän lopulta saavuttaa tavoitteensa. Tässä lainattu kuva hänen sivultaan:

Aurinkoista sunnuntaita kaikille kanssasisarille ja tsemppiä! :)

Ps. ja huomenna sitten taas tavoitehamekuva!!! :)