Olin eilen sitten puntarissa, ja ONNEKSI paino oli vähän mennyt alas, vaikkakin vaan sen 700g. Jankutan itselleni, että sehän on huisa pudotus, mutta silti en osaa olla tyytyväinen. Mun päässä on kyläl jotain pahasti vialla, kun en osaa nauttia näistä tuloksista, vaan pitäisi saada kaikkihetinyt. Ja kyllähän mä tiesin, että ei sitä pudotusta ole voinut niin paljoa tulla viikonlopun jäljiltä, mutta silti. AAAARGH. Mutta siis joo, jatkan itselleni hokemista, että melkeen kidon pudotus viikossa ON HYVÄ SUORITUS!!

Tässä on Tanitan (=kehonkoostumusvaaka, jos joku ei tiennyt) lukuja verrattuna edellisviikkoon:

  • Paino -0,7kg
  • Rasvapros. -1%
  • Rasvaa -1,3kg
  • Lihasmassa +0,6kg
  • Neste +0,2kg
  • Elinten ympärillä oleva rasvamäärä nyt 9 (en tiedä asteikkoa, mutta viime viikolla se oli vielä 10)
  • BMI 34,5 (viime viikolla: 34,8)

Eli käytännössä vaikka painoa on pudonnut "vain" 700g, niin rasvaa on lähtenyt 1,3kg, ja lihaksiin tullut painoa lisää 600g!!!! Tämä on kaikki tulosta liikunnasta, eli oikealla suunnalla ollaan! Odotan jo innolla ensi viikkoa, että mitä mahtaa vaaka sitten sanoa! :) Koska nyt tosiaan päätin, että EN LIPSU pusseilusta, EN KERTAAKAAN! 

Ainoa harmitus on, että meillä on miehen siskonpojan 5v synttärit sunnuntaina, ja siellä on kaikki mahdolliset houkutukset tarjolla... Taidan ottaa itselleni pullon kokis zeroa mukaan, olkoon se minun makea herkkuni sille päivälle! Katsotaan pysyykö tädin itsekuri. Ainakin päätöksen olen tehnyt että pitää, mutta ihmismieli on heikko.

Pääsin eilen lähtemään töistä vähän aikaisemmin, kun minulle tarjoutui kyyti.. Tarkoitukseni oli mennä Xtravaganzan ryhmätapaamiseen, mutta koska olin jo keskuksessa tuntia ennen ryhmän alkua, päätin etten jaksa siellä notkua. Ja vähän kirosin, etten ollut ottanut jumppavaatteita mukaan, siinä olisi ollut oiva mahdollisuus pienimuotoiseen kuntosalitreeniin.. Eli ryhmä jäi väliin tällä kertaa. Onneksi ensi maanantaina on ryhmä myös, taidan tuupata itseni sinne, jotta saan taas uutta pohdittavaa tähän menoon. Jos vaan siis aikataulut antavat periksi töitten kanssa. Nyt siis tuleekin vajaa viikko seuraavaan punnitukseen, kun menen jo maanantaina. Noh, se nyt ei varmaan kauhea katastrofi ole, jos ja KUN pysyttelen tiukasti pusseilla.

Minua tosiaan harmitti sen verran tuo jumppavaatteiden puuttuminen, jotta valitsin sohvan (oih niin houkuttelevan löhösohvan) sijasta reippaan kävelylenkin!! Soitin lenkkikaverilleni, josko hänestä saisi seuraa, ja lähtihän hän! Me mentiin meidän mittalaavalla tosi hyvää vauhtia, kunnes tuli yksi tienpätkä jonka autot olivat tehneet ihan peilijääkirkkaaksi. Hitto me liukasteltiin, ja sipsutteluksihan se sitten meni. Tooosi ärsyttävää, kun joutui hidastaa niin että tuli ihan kylmä. Ja ei sitten oikein enää saanut lämpöä päälle kunnolla. Yritin lenkin lopuksi saada vähän lämpöä yrittämällä hölkätä mäkeä ylös, mutta tuntui että kunto loppui ennenkun tuli kunnolla kuuma.

Asumme lähiössä, jossa on upeat ulkoilumaastot, meillä on muutama vakkarireitti, jota aina kuljetaan. Nyt talvella reitit on vähän tukossa, kun monissa ei ole talvikunnossapitoa. Siellä on sitten kapeaksi tallottuja polkuja, joita on kaverin kanssa tylsä kävellä kun joutuu mennä peräkanaa. Voi kun tulis jo kevät ja kesä!!

Meillä on keväällä ystävän häät Espanjassa. Pääsiäisenä. Sillon me päästään ihan ensimäistä kertaa ukon kanssa kahdestaan lomalle. Me ollaan seurusteltu vappuna 3 vuotta, ja asuttu saman katon alla reilu vuosi. Ja aika ison osan ajasta ukko on ollut työttömänä, ja ei sen takia ole sitten ollut varaa matkustella. Ja matkustelu on aina ollut minulle se henkireikä ja rakas harrastus, voitte kuvitella että se on ottanut välillä voimille yrittää elättää koko kööriä minun pienellä palkalla, ja että on joutunut vähentämään matkustelua ihan tosissaan. Onneksi mun ihana äiti on välillä vähän auttanut, ja oltiinkin äidin kanssa ihanalla lomalla Egyptissä tammikuussa (viikkoa ennen mellakoita). Mutta siis joo, niihin häihin. Häät ovat oikein luksushäät, joita juhlitaan siis pääsiäisenä 5* hotellissa. Hääpari maksaa meille kaikille vieraille 2 yötä (lähes täyshoidolla) siinä samassa hienossa hotellissa!!! Voitteko kuvitella!!! Me köyhät päästään nauttimaan 5* hotellista kaikkine luksuksineen!!! Eihän sellaisesta kutsusta voinut kieltäytyä, vaan luottokortille vinguttelin viimoiset pennoset, jotta saimme lennot ostettua. Maksellaan niitä sitten joskus takaisin :) 

Morsiammella on hassu toive häihin, hän haluaa, että kaikki pukeutuvat tummiin, mieluiten mustiin asuihin. Hän haluaa olla itse valkoisissa, ja tuleehan siitä varmasti hienon näköistä, kun muut ihmiset ovat sitten mustissaan. Meillä Suomessa ja varmaan muuallakin Euroopassa, musta väri on aina rinnastettu suruun ja hautajaisiin, mutta olkoon nyt sitten pääsiäisenä niin, että mustasta tulee ilon väri! Ja mikäs siinä, minähän pukeudun pääasiallisesti aina mustaan.. Johan nyt rönsyilee tämä kirjoitus. Kun tarkoituksena oli merkata tavoitteeksi saada joku ihana musta mekko pääsiäiseksi sinne häihin. Ja mielellään vähän pienempi kokoinen myös!!! Nyt tuntuu, että olen jälleen jättänyt koot 48-50 taakseni, ja koot 44-46 mahtuvat päälleni (vaihtelevasti). Jospa minä onnistuisin sen verran pudottamaan painoa, että saisin huhtikuun 24. päivä (pääsiäisenä) päälleni koon 40-42 vaatteen!!! Siihen minä sitten tekisin ihanat värikkäät korut ja ostaisin jotain ihania somisteita!!! Ja ehkä jonkun vyön jos siihen sellainen sopii! Näin me teemme: tavoitteena siis löytää koon 40-42 mekko päälleni pääsiäishäihin! Hmm, pitää vielä laskeskella, että onko se edes mahdollista. Mutta ainahan voi haaveilla.

Johan nyt taas tuli tekstiä, toivottavasti joku jaksoi lukea jaaritteluitani loppuun asti! :)

Tässä vielä speksejä eilisestä kävelylenkistä (22.2):

  • Kesto 1h 19min, josta tavoitesykkeellä 1h 06min
  • Avg heart rate 134
  • max hr 166
  • Kaloreita 684kcal
  • 6,51km
  • 9458 askelta
  • keskivauhti 11,56min/km

Aurinkoista keskiviikkopäivää kaikille kanssasisarilleni!! :)