Vähän on edelleen motivaatiot puskissa laihistelun kanssa. Kevät on tuonut mukanaan menokärpäsen ja kaikenmaailman kissanristiäisiä. Ja se taas tarkoittaa, että kaikkialla on houkutuksia ja herkkuja. Ja sitten sitä viiniä. Muuten on syömingit pysyny suht koht aisoissa, mutta kun viiniä hörppii yhtenä iltana, niin seuraavana päivänä ei oo köyhä eikä lihava.

Niin se kävi tänäkin viikonloppuna: mentiin meidän äidille syömään ja otettiin siinä sitten vähän viiniä. Ja sitten vähän siideriä. Ja vähän lisää viiniä. Ja sitten baariin, huhhuh. Ruokana syötiin ihanaa äidin tekemää vuohenjuusto-parmankinkku salaattia ja ihanaa lihapataa. Kaikkea oli suht kohtuudella, joten siitä ei jäänyt paha fiilis. Mutta sitten sunnuntai menikin plörinäksi: lastenkutsuilla söin parmesaanisalaattia (), voitaikinajuustotikkuja (), kinkkupiirakkaa (), keksejä pari (), suklaatäytekakkua palan () ja sitten limpparia. Oli niiiiin kova jano. Ja sitten kotona syötiin vielä yksi pepperoni_Grandiosa pitsa. Hittolainen. Ihan älytöntä. 

Eiköhän nää syömingit tästä toivottavasti tasaannu, pitäs vaan saada taas itsensä liikkeelle. Mun tonnin tavoitekin on jumissa, kun kelit on ollu niin tylsät, ettei oo huvittanu pyöräillä. Onneks nyt alkaa taas lämpimät kelit! Huomenna on juoksukoulu, ja keskiviikolle sovittu pitkää lenkki. Eiköhän siinä jokunen kalori kulu.

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! :)