Tökkii. Sopat ällöttää ja motivaatio (taas) nollissa. Mistäs sais taas vähän jotain intoa tähän hommaan?

Huomaan muuten, että tästä projektista, jonka pitäisi olla hauskaa ja piristävää, niin mulle tästä tuntuu tulleen kidutusta ja rangaistusta. Ei hyvä. Kait se pitäisi alkaa miettiä nyt uusia keinoja ja yrittää saada tätä pääkoppaa vähän selkeytettyä. Otin muuten sähköpostitse yhteyttä Annakaisaan (blogista "Viimeinen läski vuosi", jota olen mainostanut ahkerasti). Hän kuvailee blogissaan käyntejä NPL terapeutilla, jossa hän pääsi käsittelemään pään sisäisiä juttuja laihdutuksen ja elämänhallinnan osalta, ja minua kovasti kiinnostaisi ajatus samasta. Ehkäpä semmoisen avulla voisin saada oikeasti jotain selkoa tähän pääkoppaan. Kallista se varmasti on, mutta harkitsen kuitenkin vakavasti sen kokeilemista. Mutta juu, Annakaisa siis vastasi minulle hyvinkin pikaisesti, ja oli tosi innostavaa saada häneltä vastaus!! Hän voi edelleenkin hoikasti, ja edelleenkin taistelee painon nousua vastaan. Ei se elämäntapamuutos ole helppoa, ei. Ei sittenkään (eikä varsinkaan sitten), kun tavoitepaino on saavutettu. Ja samalla sain Annakaisalta yhteystiedot hänen käyttämälleen terapeutille. Keräilen rohkeutta sinne soittoon.

Se hyvä puoli tässä uudessa projektissani on, että koko ajan tekisi mieli lähteä liikkelle. Eilen mulla oli super pitkä työpäivä, meillä oli vielä illan päätteeksi yksi seminaari, ja olin vasta puoli yhdeksän maissa illalla kotona. Ja kun en päässyt liikkumaan, niin arvatkaas, tuliko jotenkin huono omatunto? Tärkeäähän on, että välipäiviäkin tässä pidetään, mutta silti vaan tekisi mieleni lähteä liikkumaan koko ajan. Tämä on sen puolesta ihan huippu fiilis, toisaalta tulee pelko, että jos pidän liian pitkän tauon, niin tämä into lopahtaa yhtä nopeasti kuin alkoikin. Onneksi on tuo Naisten Kymppi, johon pitää treenata! Sitä en varmasti pistä läskiksi!!!

Tänään mennään taas ystävättäreni kanssa kävelylle, toivottavasti meidän reitit ovat jo vähän sulaneet - se liukastelu on niin tylsää. Yleensä meidän lenkit on semmoisia 7km mittaisia, ja aikaa kuluu n. 1,5h. Toivottavasti ystäväni selkävaivat ja flunssa on sen verran antaneet periksi, että voidaan tehdä pikä lenkki! Hänen kanssaan on kyllä ihana kulkea, kun hänen kanssaan voidaan jauhaa ihan kaikki murheet ja huolet ja laihdutusasiat ja ruokajutut. Ja aika kuluu siinä kun siivillä. Ikinä ei juttu lopu kesken!

Tässä vielä kuluneen viikon liikuntasuunnitelma:

  • Ma: Jumppa aamulla tai illalla (Toteutunut vatsa-peppu 45min aamulla 6:45)
  • Ti: Kuntosali 1h (Toteutunut juoksumatto 30min)
  • Ke: Välipäivä (Toteutunut)
  • To: Kävelylenkki 1,5h
  • Pe: Vatsa-peppu 1h tai välipäivä
  • La: Circuit training 55min
  • Su: välipäivä tai kävelylenkki

Liikuntasuunnitelman pitäminen voisi olla aika hyvä juttu, pitäisi miettiä vielä logistiikat kohdalleen.. Pitäisi varmaan tehdä uusi sivulaatikko tähän johonkin? Tietääkö muuten joku, miten saisin tehtyä sivulaatikon tuohon sivun vasemmanpuoleiselle palstalle? Kun nyt kaikki sivulaatikot pakkautuvat automaattisesti tuohon oikeaan laitaan? Noh, teen tässä nyt joku päivä tuon uuden sivulaatikon, niin voin siitäkin sitten katsoa, miten suunnitelmat toteutuu!

On tämä nettipäiväkirja kumma juttu. Olin kirjoittamisen alussa synkässä, onnettomassa ja välinpitämättömässä tilassa, ja nyt pelkästään tänne lyhyen avautumisen aikana on tullut ihan uusi tuulahdus energiaa ja hyvää tsemppimieltä. Kumma juttu. Pitää tulla tänne useamminkin purkautumaan, kun tulee epätoivo!! Ja kiitos teille ihanat kanssasisaret, että (/jos) taas jaksoitte lukea näitä vuodatuksia!!! Tsemppiä kaikille!