Voi elämän kevät mun kanssa. Ei tuo eilinen ollut sitten yhtään sen parempi kun viikonloppukaan. Ihan meni plörinäksi taas, kun oli vieläkin vähän semmoinen dagen-efter olo, ja kaikkea hyvää teki mieli. Ja niinhän sitä sit kans syötiinkin. Kaikkea hyvää ja epäterveellistä.

Päivä meni vielä ihan ok, söin evääksi tuomaani raejuustosalaattia. Mutta kova nälkä ja mieliteot johdattelivat mut kauppaan, jossa mukaan tarttui maksamakkaraa, meetwurstia, ihanaa siemenleipää, perunaa, turkinpippureita, lakritsia, jugurttia ja lakritsajäätelöä. Isäntä teki kotona lihapullia, ja minä suunnittelin, että haluan niitten lisukkeeksi lohkoperunoita ja tzazikia. Ja jälkkäriks jätskiä!? Ja väliin vähän lakua ja turkinpippureita.

Söin sitten kotona 5 isoa lihapullaa (jotka oli ihan sairaan hyviä), paljon lohkoperunoita ("itse tehtyjä", ei pakasteesta) ja sit tonnikaupalla tzazikia (myös itse tehtyä, NAM!) ja paljon vielä ketchuppia. Ja melkein koko pussin lakujakin vetelin. Maha oli niin kipeä ja täynnä tämän satsin jälkeen, että onneksi ei enää tehnyt sitä jädeä mieli. Mutta silti mua harmittaa IHAN SIKANA, että tuli tolleen mässäiltyä. Vielä tänä aamuna olo oli turvonnut ja vatsa oli ihan kova jättipallo. 

Riina mainitsi eilisen kirjoitukseni kommentissa (kiitos kommentista muuten) että tein virheen menemällä repsahduksen jälkeisenä päivänä vaa'alle.. Totta joo. Mutta tänä aamuna koin, että oli oikeasti todellinen virhe mennä vaa'alle. Voi PRKL mun kanssa: nyt se vaaka näytti jo yli 94kg!?!?!? MITEN VOI OLLA MAHDOLLISTA?!?!? Miten ihminen voi lihota melkeen 4kg kolmessa päivässä?! Ihan sairasta.

Toisaalta veikkaan (ja hartaasti toivon), että osa tuosta painosta on nesteitä. Nyt pitää vaan olla über tiukkana ja kevyesti loppuviikko, jospa taas paino pääsisi vanhoihin lukemiin. Ei tunnu reilulta, että kuukauden laihdutusmäärä tulee takaisin yhdessä viikonlopussa.

Liikuntasuunnitelma jää tältä viikolta vähän vaisuksi, kun ollaan lähdössä työporukan kanssa Lappiin, ja minulla on ihan joka ilta jotain muuta menoa. Eli tässä tämä:

  • Ma: löysäilyä
  • Ti: vapaailta
  • Ke: juoksutreenit kaverin kanssa
  • To: vapaailta
  • Pe: Lapissa duunijuttuja
  • La: Lapissa hiihtoa
  • Su: matkustamista 

Katsotaan, jos elämä vähän kevenee tässä parin päivän sisällä, niin olisi sitten taas vähän parempi fiilis. Tällä hetkellä kaikki tunnelmat on aika maissa. Ahdistaa ja ottaa päähän.