Jaahas. Ajattelin, että jokos olisi taas pitkästä aikaa vuoro esitellä tavoitehametta ja muita tällaisia konkreettisia edistysaskelia. Kun tässä on mennyt kuukausi vaan pauhaillessa kaikesta muusta mahdollisesta.  Ihan ensiksi pitää juhlia aamupainoa: 92,9kg!!! Odotan kyllä kuumeisesti että pääsen siihen mun viralliseen puntariin, siitä se on paras seurata painon pudotusta, kun ainahan sitä on aamuisin kaikkein keveimmillään.. Koskakohan sitä pääsisi alle tuon maagisen ysikympin.. PItäskö ottaa tavoitteeksi maaliskuun loppuun mennessä..?

Kyllä. Minä päätän. Maaliskuun viimeinen päivä, minä painan alle 90kg!

Tässä on nyt tätä tavoitehamekuvaa, arvatkaas tuntuuko mukavalta:

Nämä kolme alinta kuvaa ovat siis seitsemännen viikon puolesta välistä! Ajatelkaa, että sain työnnettyä teepaidankin tonne alle!!! Ja meni kiinni ilman kiristyksiä, viuh vaan!!! Vähänkö mä oon voittaja!!!! JEEEE!!

Tarkistelin myös aamulla mittoja, ja niistäkin tuli aikastas hyvä mieli (nämä siis 6,5 viikon saavutukset):

  • Rinnan ympärys: 125cm --> 116cm
  • Vyötärön ympärys: 130cm --> 119cm
  • Lantio: 130cm --> 122cm
  • Reisi: 75cm --> 72cm

Aikastas monta senttiä on hävinnyt!! JEEEEE!!!

Ja tässä olisi sitten uusi tavoite, mun "viimeiset mustat housut" (pahoittelen jos kuva tuo kuvotuksenväristyksiä):

Näillä mennään, katotaas koska saisin nämä pöksyt jalkaani... Arvioisin, että kyllä tossa toista kuukautta menee.. Mutta menkööt! 

Ihanaa ja liikunnallista viikonloppua kaikille kanssasisarille - minä vietän tämän illan teatterissa ja sitten loppuvkonloppu minä vaan liikun ja nautin vapaudesta! Ahhhh!