Voihan kökkö. Taas meni viikonloppu plörinäksi. Voisiko joku ihminen kieltää kaikki juhlat ja kissanristiäiset, kun ei mua saa semmosissa ruotuun. Ja taaskaan ei voi ketään muuta syyttää kun sitä joka tuijottaa mua peilistä. Aamupaino oli tänään MELKEIN 2 KG ENEMMÄN kuin perjantaina. BLAAAAH. 

Miten tässä taas näin kävi? No mä menin lauantaina sinne kaverin bileisiin viinipullon kanssa (vaikka olisi pitänyt olla selvinpäin. Jälkiviisaus huonoin viisaus). Ja siinä sit hyvässä seurassa höpötellessä viinipullo hupeni, ja kovasti alkoi suu napsamaan. Mun nenän eteen tuotiin sipsejä ja dippejä, joita mä pystyin välttämään. Ensimmäiset pari tuntia. Sitten tuli taas se olo, että enpäs olekaan enää lihava enkä köyhä, ja maistoin yhden. Ja toisen. Ja kolmannen. Ja lopulta sit vetelinkin rasvainholastuja nyrkkikaupalla kitaani. Ja sit tuli jano, ja eihän janoon siinä vaiheessa voi vettä juoda - JUODAAN BOOLIA!? Voi nainen, mitä menit tekemään?!!? Käytiin siitä sit vielä kotimatkalla paikallisessa baarissa juomassa pari siideriä. Hirmuinen hutikkahan siitä tuli, ja aamulla olo oli sen mukainen. 

Ja arvatkaas onko krapulassa kovat mieliteot laihisruoalle!? NO EI OLE. Siinä tulikin sitten mutusteltua ihan kaikkea epäsopivaa - muun muassa käytiin syömässä isot hampurilaiset paikallisessa ravintolassa. Oikeen ranskalaiset ja kaikki. Hohhoijaa. Ja siinä sitten mutustelun yhteydessä vielä pari siideriä lisää sunnuntain kunniaksi. MITÄ JÄRKEÄ?!

Tänään pitäisi sitten olla ruotuunpalaamispäivä. Vieläkin olo on vähän vetelä, ja ihan karmeat mieliteot on kaikelle herkulle. Vedin tossa just lounaaksi raejuustosalaattia, ja jotenkin ei nyt tuntunut maistuvan. Nyt pitäisi vaan taistella tämä päivä, niin eiköhän se taas huomenna helpota. Tällä viikolla jää taas virallinen punnari välistä, kun on taas joka illalle jotain menoa suunniteltuna. Ei hyvä. Ei myöskään ole mitään iltoja vapaana urheilua silmällä pitäen, täytynee herätä aikasin aamulla liikkumaan. Ei vaan millään jaksaisi. Laiskottaa. Ja harmittaa nää älyttömät repsahtelut. 

Ei kai se muu auta kun uuteen vauhtiin vaan. Toivottavasti teillä muilla on ollut menestyksekkäämpiä viikonloppuja!

(Kävin onneksi reippaana jumpalla lauantaiaamuna, niin sain vähäsen kaloreita kulutettua senkin päivän aikana. Jotain hyvää tässäkin edes)