Tänään oli jo vähän kevyempi olo herätä. Eilinen keveys vähän lipsahti, kun olin ostanut IHANIA Fazerin Alku -sämpylöitä. Ja niitä sitten vähän huomaamattani ahmaisin 2,5kpl... Päällysteenä ohuen ohutta metukkaa ja tomaattia (ao kuva netistä otettu).

Onneksi noissa on paljon siemeniä ja kuituja, ettei nyt ihan ollu vaan pullahöttöä. Tässä on netistä kopsaamani tuotetietoa, ihan hyvältähän se näyttää:

Fazer Alku Jyväpala 480g 6kpl on todellinen jyväpommi:

• Sisältää runsaasti luonnollista E-vitamiinia, 4,7 mg/100 g. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumista vastaan.

• Sisältää auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä, näiden osuus painosta 17 %

• Erittäin runsaasti kuitua, 9,3 %.

*Kolesterolin hallitsemiseksi leipää tulee syödä 5 viipaletta päivässä ja osana terveellistä ruokavaliota.

Nojoo, mutta siis, syöminkien puolella meni ihan ok eilinen, kiloklubin mukaan kaloreita kului 1658 kcal. Olen laskenut, että laihtuakseni minun pitäisi syödä ihan max 1600 kcal, kun olen istumatyössä ja en siten kuluta päivän aikana juurikaan energiaa. Tuon eilisen kalorimäärän kompensoi mun iltalenkki, sain ukon raahattua mukaan, ja käveltiin puolitoista tuntia, yhteensä 7,78 km. Mentiin semmoista semi-reipasta vauhtia, mutta hien sain pintaan silti. Ja kuten aavistelin, olohan oli loistava lenkin jälkeen. Pitää nyt taas tosissaan alkaa käydä enemmän ulkoilemassa tämän toimistossa istumisen vastapainoksi! Unikin maistuu paljon paremmin!

Tässä vielä tämän päivän Ajatusten Aamiainen -kirjeestä ihan hyvä lausahdus, pätee myös laihdutukseen, tai ihan mihin vaan  oikeastaan:

Jokaisen merkittävän saavutuksen takana
on ihminen, joka on osannut unelmoida.