Aurinkoista elokuuta kaikille!

Minä se täällä yritän laihistella kolmatta päivää, ja suhteellisen hyvin on mennyt, vaikkakaan vaaka ei vielä sano mitään. Vaa'an suhteen ei ootella edistystä vielä muutamaan päivään. Mutta ehkä vähän on turvotus laskenut, kiristävät housut ei kiristä enää niin paljoa (vaikka vähän vielä kiristävätkin).

Aamiaiseksi tein itselleni smoothien, jossa oli 1dl (jäisiä, sokeroimattomia) mustaherukoita, valion maustamatonta jugurttia n. 2dl ja sitten branflakes muroja puoli desiä. Ja sitten survoin kaikki sauvasekoittimella soosiksi. Olipas yllättävän raikas ja ennen kaikkea TÄYTTÄVÄ aamiainen. Ja mielestäni vielä ihan suht terveellinen ja tasapainoinen - oli vitamiinia, kuituja, vähän hiilareita ja kalsiumia ym. NAM! Sitä teen toistekin. Päätin, että aamiaisella yritän vältellä leivän puputtamista, sitä kun tulee sitten monesti syötyä liian monta palaa juustoineen ja leikkeleineen. Puuro ja jäiset mansikat on toinen mun vakkariaamiainen vastedes. Se jos joku on täyttävää!

Lounaaksi söin juuri itse tekemääni tomaattista jauhelihakastiketta wokkivihanneksilla... Yritän vähentää valkosia hiilareita toistaseksi, ja tosiaan mietin että mitä mä sit voisin syödä jauhelihakastikkeen kanssa, ja wokkivihannekset oli ainoa mitä keksin. Ja voin sanoa, että yllättävän hyvin toimi sekin!

Eilen kattelin suurinta pudottajaa, ja siinä valmentajan vinkkinä se naisvalmentaja ehdotti, että perunamuusin sijasta voisi tehdä kukkakaalimuusia.. Pitää googletella, löytyiskö sellaselle joku resepti niin voisi kokeilla. Kuulostaa ihan hyvältä, vaikkakin erikoiselta vaihtoehdolta.

Suurimman pudottajan innoittamana lähettiin sitten vielä iltalenkille lenkkikaverin kanssa. Käveltiin taas meidän vakkarireitti n. 8-9km, ja kyllä teki hyvää! Vaikkakin jaloissa ja hengityksessä tuntui tosi raskaalle, kun ei ole pitkään aikaan tollasia pitkiä lenkkejä tehnyt. Asiaa ei tietysti auttanut, että olin just syönyt ison kanafileen ja salaattia ja vihanneksia illalliseksi. Aina pitäisi muistaa lähteä lenkille tyhjin vatsoin, homma sujuis huomattavasti helpommin ja kevyemmin. 

Mutta näillä eväillä mennään! Jännityksellä odottelen huomista, silloin selviää kaikkia jänniä juttuja... 

(kuva ei ole oma, mutta näyttää kovasti aamiaiseltani)