Juoksumatolla, ei painonpudotuksessa... Fiilikset on ihan loistavat, vaikken päässytkään painonpudotustavoitteeseeni!!! Tavoitehan oli aika kova, kun viime viikon punnitus jäi väliin - olen yrittänyt pudottaa n. 1,5kg/ viikko, eli tällä viikollla vaa'an olisi pitänyt näyttää -3kg. Liian kovat on tavoitteet, tiedänhän minä sen, mutta on kuitenkin kivaa yrittää niitä saavuttaa ja vielä kivempaa jos tavoite toteutuu!! Pudotettavaa minulla on kuitenkin niin paljon, että painoa putoaakin reilummin nopeammassa ajassa. Kyllä se lähtee hidastumaan rajusti kunhan suurimmista läskeistään pääsee.

Olin eilen taas "virallisella" vaa'allani Tanitalla, joka näytti lukemaa 92,7kg. Eli kahdessa viikossa pudotusta oli tullut 1,4kg!! Ihan loistava tulos ottaen huomioon pitsan syönnit ja toissa viikonlopun huippurepsahduksen! JEEE!! Faktahan on, että kun tuossa aikaisemmassa blogissa uhosin, että painan kuun lopussa alle 90 kg, ei tule tapahtumaan. Mutta enpä siitä harmistu, en ollenkaan!! Siihen nyt on enää reilu viikko aikaa, luulisin, että saan noin  reilun kilon pois siihen mennessä. Jos ottaisin tavoitteeksi tuon maagisen 90kg:n rajan huhtikuun ensimmäisen kokonaisen viikon alkuun voisi olla realistisempi! Eli siihen tähdätään, että 4.4. Tanita sanoo lukua 89,x kg! Jee! Tarkoittaa myös sitä, että retkahduksia ei sallita!! Saas nähä miten akan käy.

Tässä vielä näitä lukuja Tanitalta, aika mahtavaa, että vaikka paino oli pudonnut "vain" 1,4kg, niin rasvaa oli kadonnut 2,3kg!!!! Whoohooo!!!!

  • Weight 94,1kg -> 92,7kg 
  • Fat%: 45% -> 43,1% 
  • Fat mass: 42,3kg -> 40kg 
  • Lihasmassa: 49,2kg -> 50kg 
  • Nesteet: 40% -> 41,3%
  • BMI: 32,9 -> 32,5 
  • Degree of Obesity: 49,8% -> 47,6% 

Noniin, nyt siihen ennätykseen. Nimittäin juoksin eilen juoksumatolla 5km!!!!! JEE!!! Aikaa kului 51 minuuttia, alun hölkyttelin 5,5km:n tuntivauhtia, ja kovensin sitten tahtia loppua kohden! Ihan loistava fiilis, en ollut varma pystynkö siihen! Mutta päätin yrittää ja onnistuin!! Ihan loistavaa! Ja kun 5km oli täynnä, en ollut edes niin poikki kun olisin voinut kuvitella. Sykkeet oli koko ajan siinä välillä 145-160, eli suhteellisen ookoo rajoilla; nuo korkeammat luvut tulivat sitten vasta lopussa kun nostin vauhdin 7km/h. Kaloreitakin kului tuossa sessiossa mukavasti: niitä meni yli 700kcal!!! Hyvä minä!! Näyttäisi siltä, että ehkä tuo 10km juoksu (Naisten Kymppi) ei olekaan ihan mahdoton tavoite! Tietty se on eri juttu juosta juoksumatolla kun maastossa, mutta alku tämäkin! Nyt kun vaan tuo kevätaurinko sulattaisi nuo typerät lumet ja jäät tuolta teiltä, niin tämä kevätpörriäinen painuu samointein treenaamaan!

Nyt pitää palata takas hommiin, ja illalla sitten NLP terapiaan! Huomenna sitten lisää aatteita siitä aiheesta!