...minä olen voittaja ainakin tänään joten turha on ruikuttaaaaa!!

En tiedä mistä tuo Apulannan biisi tuli mieleen, mutta eilen oli juurikin tuollainen olo, ja vähän nuo fiilikset tuntuvat vielä tänäänkin! Ihanaa! Ja kaikki lähti niinkin pienestä, kun ystävän huomautuksesta. Olimme siis Lenkkikaverin kanssa eilen kävelyllä, ja juoruttiin siinä taas niitänäitä ja parannettiin maailmaa. Mentiin pitkästä aikaa yhtä meidän vakkarireittiä, joka on ollut lumen peitossa pitkään, ja ollaan sitä siksi vältelty. Noh, reitillä on jossakin kohtaa laakso, johon johtaa jyrkkä alamäki, ja sitä seuraa vieläkin jyrkempi ylämäki. Siinä sitten höpöteltiin ja käveltiin reippaasti, kunnes päästiin mäen päälle, ja Lenkkikaveri sanoi että "hei huomaatkos jotain erilaista?". Minä siinä vähän ihmeissäni, että mitä sä oikeen tarkotat, en huomaa mitään uutta. Johon Lenkkikaveri sitten kysyi "hengästyttääkö?", johon ilokseni sain huomata, että EI HENGÄSTYTÄ PAHASTI!!! Olimme tarponeet hurjan ylämäen reipasta vauhtia ja MINÄ EN HENGÄSTYNYT!!! Kun vasta syksyllä edellisellä kävelykerralla tuolla reitillä olin ihan läkähdykssä ja puuskutin tuon saman mäen jälkeen - ja silloin ei taidettu edes kävellä noin lujaa..

Lenkkikaveri ei tainnut ymmärtää miten upeasti hän teki. Tulin niin hyvälle tuulelle, että olisin voinut loikkia riemusta!! Koskaan en ole ollut mistään kohteliaasta kommentista noin iloinen kuin mitä eilen olin Lenkkikaverin kommentista. Aina kun olen laihtunut, niin tulee sitä samaa "voi kun näytät hyvältä, oletpas laihtunut" -tarinaa, joka ei niin kauheasti ole koskaan rohkaissut jatkamaan. Ja kyllähän se tuntuu kivalta, että joku huomaa laihtuneen, mutta juuri tuo pieni maininta, että huomaatkos kuinka paljon helpommin pääsit mäen ylös oli niin paljon merkitsevämpi minulle itselleni. Huomasin ihan konkreettisesti että hei mun kuntohan on kasvanut!! Ja kuinka ihanalta se tuntui, että joku toinen siitä minulle huomautti!!

Nöyrin kiitos ihanalle Lenkkikaverilleni! Sait minut tosi iloiseksi pienellä kommentillasi, ja se kommentti tulee aina olemaan mielessäni - mieletön motivaattori jatkamaan tätä projektia! Kiitos!