AAAARRRRGHGGHGHHHHHHH!!!

Siinä on päivän sana tälle kauniille aurinkoiselle perjantaille. Ja anteeksi  tuo otsikon kirosana, tähän harmistukseen ei nyt löydy muuta paremmin kuvaavaa sanaa. Ja siis eihän tämä nyt mikään iso asia ole, jota ei voisi korjata, mutta silti.

Noh, siis tänä aamuna päätin juhlistaa hyvin sujunutta kuukautta sillä, että laitanpa vihdoinkin tavoitehameeni päälle töihin!!! Ja juhlallisesti otin hameen henkarista, puin sukkahousut päälleni ja aloin mallata hametta päälleni - "ihanaa, se ei enää kiristä!!!"... Kunnes sitten yhtäkkiä vetoketju jumahti puoliväliin kiinni. En saanut sitä ylös enkä alas. Jouduin pyytää isännän apuun, että tuus ny auttamaan kun vetskari on jumissa. Ja yllätys yllätys, koko vetoketju mäsähti rikki. Hiphei, 5 viikon odotus palkitaan sillä, että hameesta tuli toistaiseksi käyttökelvoton. Sen siitä saa, kun on väkisin yrittänyt tunkea hametta kuvausten ajaksi päälle, silloinkin, kun saumat ja vetoketjut ovat melkein paukkuneet.. *huokaus*. Oma vika.

Noh, ei nyt sitten muuta kun vetoketjuostoksille, ja hame äidille ommeltavaksi (olen kyllä suht taitava käsitöissä, mutta jotensakin tuo vetoketjun ompelu tuntuu liian hankalalta). Toivottavasti saan sen korjattuna takaisin suht pian, ennenkun hame jää liian isoksi

Maanantaina ei sitten auta muu kun ottaa se seuraava tavoitevaate työn alle, kun ei nyt sitten saatu final -kuvaa tavoitehameesta...

Oletteko muuten huomanneet housuissanne sellaista juttua, että kun laihtuu niin, että housut alkavat vähän lököttää/ laskeutua paremmin, niin lahkeista tulee ihan ylipitkiä? Mulla on nyt se tilanne, että sekä mun lenkkihousut, että mun (edelleen ne samat) mustat suorat housut laahaavat maata kävellessä. Nyt ne ovat ainakin 5cm liian pitkiä, kun ne vielä tammikuun lopulla olivat siinä rajalla, että ovatko jopa liian lyhyet. Harmittaa, että seuraavan koon housut ovat vielä aivan liian pieniä käytettäviksi - ei millään malttaisi mennä ostamaan uusia housuja nyt kun ne jäävät pian kuitenkin liian isoiksi. Pitää käydä pyörähtämässä jossain halpisliikkeessä, josko sieltä löytyisi parinkympin halpishousut tähän välikauteen.

Mitäs teidän viikonloppusuunnitelmiinne kuuluu? Minä menen tänään taas vatsa-peppu tunnille salille, niin saan taas vähän keskivartalotreeniä. Muuten en ole salille tällä viikolla ehtinytkään, mikä tietysti vähän harmittaa. Mutta toisaalta, olen kuitenkin liikkunut suht kivasti: tiistaina se 1,5km uintireissu ja keskiviikkona taas reipas kävelylenkki:

  • 2.3.2011 / 6,7km / 1,24h / 680kcal

Huomenna lauantaina menen tekemään ystävilleni juhlakampauksia ja meikkejä, entisessä elämässäni olin kosmetiikan parissa töissä, ja meikkejä tein free-lancerina. Nyt se homma on jäänyt harrastelijatasolle, mutta aina välillä joku muistaa että hei sinähän osaat, voisitko.. Ihan hauskaa hommaahan se on silloin tällöin tehdä, nyt olenkin viimeisen vuoden aikana saanut meikkailla useampiakin morsiamia ja juhlavieraita. Tällekin keväälle on (huomisen keikan lisäksi) kaksi morsianta meikkijonossa. Kampauksista minulla ei ole mitään kokemusta, toivotaan että saan jotain aikaiseksi! :) Sinne menen siis heti aamusta ja sitten illalla pitänee paneutua kurssimateriaaleihin ja opintoihin. Käyn työn ohessa lisäkouluttamassa itseäni, ja pari kurssityötä on jäänyt vähän rastiin.. Maanantaina on taas kurssipäivä, joten siihen mennessä on IHAN pakko saada työt valmiiksi. Jos lauantaina on kaunis päivä, niin varmaan yhden tunnin varastan opinnoilta ja käyn kävelemässä! 

Sunnuntaina olen päättänyt mennä pällistelemään kädentaitomessuille. Rakastan pyöriä tuollaisissa tapahtumissa ja ihailla kaikkea mahdollista. Ainoa haittapuoli noissa messuissa on, että sinne saa kulumaan pienen omaisuuden ellei ole tiukkana.. Olen sellainen kausiaskartelija, teen paljon koruja, neuleita, virkkausjuttuja ja kortteja - aina vähän fiiliksen mukaan. Minulla on toinenkin blogi, jossa näitä esittelen, mutta olen pitänyt sen vähän erillään tästä, kun tätä blogia pidän anonyymisti, ja siinä toisessa paljastuu se lähes oikea henkilöllisyyteni  Ymmärrätte varmaan miksi! Mutta voinhan minä teille vinkata linkin, jos kiinnostaa - ei kai tämä projekti laihdutus niin kovin salainen voi enää kovin kauaa olla, jos tulokset alkavat ihan selvästi näkyä!!! Eli käykääs kurkkaamassa, jos kiinnostaa: Elisan tuunauksia ja käsitöitä.

Oho, taas lähti jutut ihan sivuraiteille.. Juoksutreenit eivät ole juurikaan edistyneet, edelleen yritän tätä peruskuntoa saada kohdilleen ennenkun uskallan aloittaa juoksutreenit. Hitaasti hyvä tulee eiks niin!

Jaahas, jos rupeais taas hommiin, ihanaa viikonloppua kaikille kanssasisarille!