Ollaan vähän sivuraiteilla, mutta piti tulla tännekin riemuitsemaan, että ISÄNTÄ SAI TÖITÄ!!!! Kauan sitä on odotettukin, kun se jäi työttömäksi aika pian sen jälkeen kun me tavattiin 3 vuotta sitten. Nyt ollaan asuttu yhdessä 1,5 vuotta, ja kyllä on välillä ollut tosi rankkaa olla yksin maksunaisena. Yksin olen maksanut lainanlyhennyhkset, sähkölaskut, hesarit, vakuutusmaksut, ruoat ja kaikki. Ja joka kuukausi ollaan vedetty vähän lisää miinukselle luottokorttien kanssa. Isäntä nyt on osallistunut sen minkä on voinut, hänen rahansa ovat juuri ja juuri riittäneet omaan bussilippuun, bändikämppään ja yhtiövastikkeeseen. Ja nyt vihdoin tähän tulee muutos, voi VIHDOINKIN alkaa maksamaan noita kalliita luottokorttivelkoja pois ja alkaa miettiä tulevaisuutta!!! IHANAAAAA!

Sain eilen itseni revittyä puoliväkisin ulos lenkille, ekaa kertaa mitään urheilua tällä viikolla. Juoksin ison osan matkaa ja kävelin osan siitä reippaasti 5,7km, ja olin ihan puhki. Juoksu on kyllä rankkaa, varsinkin kun ulkona oli lähes helle. Tohon lenkkiin meni 42 minuuttia, eli vielä ollaan 1,5h vauhdissa N10 silmälläpitäen; tuota vauhtia jos jaksaisin koko matkan, niin sen pitäisi taittua 1h 15 minuutissa! Nyt pitää ottaa kyllä kunnon loppurutistus treenien kannalta, jotta jaksaa sitten puolentoista viikon päästä juosta!

Syömingit on ollu vähän niin ja näin. Mutta siinähän on, en ole oikein nyt ehtinyt ajatella laihduttamista. Joka päivä on jotain hässäkkää, hitto vie! Huomennakin ollaan menossa ravintolaan syömään, alunperin oli tarkoitus juhlia meidän viime viikolla ollutta 3 -vuotispäivää, mutta nyt saatiin vielä yksi syy lisää juhlaan!

JIPPIJAIJEEEEE!