WOW, kiitos ihanaiset blogidaamit Riina ja  Jaunde tästä tunnustuksesta, olin ihan ällikällä lyöty!! Vastahan minä aloitin tänne vuodattamaan tarinaani, ja nyt jo saan kiitoksia :) Tosi huippua, kiitos!

Tunnustukseen liittyy, että se lähetetään eteenpäin ja vastataan näihin kysymyksiin:

  1. Milloin aloitit blogisi?
  2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
  3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
  4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
  5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

 
Vastauksia siis:
 
1. Aloitin tämän blogini vasta noin kuukausi sitten, ja olen jo nyt löytänyt mukavan pienen seuraajaryhmän itselleni! 
 
2. Blogissani käyn läpi painonpudotusprojektiani, jonka aloitin jälleen kerran nyt 31.1., tällä kertaa tarkoituksenani pysyvät tulokset. Aloitin kirjoittamaan tätä lähinnä pitääkseni itselleni päiväkirjaa projektini edistymisestä ja ja  jotta pääsen anonyymisti kirjottelemaan tänne ylä- ja alamäistäni. Ajattelen tätä myös tulevaisuuden työkaluna, kun tulee vaikeita hetkiä, niin tänne on hyvä palata käymään läpi tätä taivalta. Lisäystä blogiin on tullut tällä viikolla, jolloin päätin ilmoittautua Naisten Kymppiin, alan myös kirjoitella tänne treenipäiväkirjaa ja juoksukuntoni edistymistä!
 
3. Eipä tämä blogini varmaan kauheasti erotu muista, paitsi sillä, että tämä on ainoa blogi, jota minä kirjoitan päiväkirjamaisesti! :)
 
4. Innostuin blogimaailmasta käsitöiden kautta, ja avasin itselleni viime syksynä oman blogin, johon olen kuvannut käsitöitäni, korujani ja korttejani. Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa, ko blogi löytyy sivulta Elisan tuunauksia ja käsitöitä. Jouluna aloin käydä mielessäni läpi ajatusta painon pudotuksesta, ja aloitin projektini siis tammikuun lopussa. Silloin jo blogimaailmaan tutustuneena päätin aloittaa toisen blogin, jossa enemmän anonyymisti pääsisin vuodattamaan projektini vaiheita.
 
5. Toistaiseksi en halua muuttaa blogissani mitään, koska se on vasta muokkautumisvaiheessa. Mutta siitä olen varma, että en missään nimessä halua muuttaa ihania lukijoitani, jotka tsemppaavat minua kommenteillaan lähes päivittäin!!! KIITOS TEILLE IHANAISILLE KANSSASISARILLENI SIITÄ!!!
 
Sain tämän tunnustuksen siis kahdelta blogiystävältä yhtaikaisesti, joille haluaisin mielelläni heittää tämän takaisin! Mutta jottei tästä tule "tennismatsia" (edes-takas heittelyä) tämän tunnustuksen kanssa, lisään tunnustuksen saajat tähän vähän myöhemmin!