Huhhuh, sainpas hameen kiinni!!! JEEEEE! Ainoa vaan, että ei se vielä päälle mahdu niin, että sitä voisi käyttää.. Mutta ei se enää paljosta ole kiinni! :D Ensi viikolla saan sen toivottavasti jo käyttöön! Ja nyt lupaan teille kaikille, etten retkahda! Olisi kiva saada kuun loppuun (tai siis ensi viikon tiistaihin) mennessä n. 9-10kg:n tiputus. Kyllä se pitäisi periaatteessa tästä massasta olla ihan mahdollinen, riippuu tietysti mitä vaaka sanoo illalla... Jännittää jo. Jos minulta olisi lähtenyt 1,5kg, niin sitten tavoite 9kg:n saavuttamisesta olisi ihan potentiaalinen. Mutta katsotaan nyt iltaan saakka ensin. Arvatkaapa harmittaako, jos vaaka näyttää plussaa!?!? Noh, turha sitä on spekuloida. 

Ihanan kipeet muuten lihakset eilisestä jumppailusta! Ei liian kipeät, ettei pysty liikkumaan, vaan semmoinen sopiva jäykkyys ja tunne, että jotain on taas tehty lihaksilla pitkästä aikaa! Katotaan, jospa pääsisin huomenna uudelleen! :) Tänään ei ehdi, kun menen suoraan töistä Xtravaganza -ryhmän tapaamiseen. Tai noh, olisihan sielläkin oma kuntosali, mutta päätin tänään jättää sen väliin.

Mutta joo, sen pitempiä turisematta, tässä tätä vertailukuvaa tavoitehameesta:

KIINNI ON!!!!! Vaikkakin niin kireä, ettei sitä millään voi vielä pitää... Ja sen myötä ihan kamalan näköinen myöskin etuprofiilista:

Yäkyäkyäk. Saumat repee.. Nämä kuvat ovat kyllä mielestäni aika kamalia edelleen, toivottavasti ette kauheasti kauhistu, että laittelen näitä omia "motivaatiokuviani" tänne julkiseen levitykseen. Itselle nämä toimivat hyvänä muistutuksena siitä miten tähän ollaan tultu, ja miten tästä päästään pois. Hurjaa hommaa... Laitoin muuten tuossa taannoisessa postauksessa kuvan voipaketeista, jotka olen jo pudottanut. Ja rupesin katsomaan, että se kuvahan on ihan päin honkia - sen pitäisi näyttää tältä:

Jaahas, ja nyt sit hommiin - palataan huomenissa taas! Tsemppiä tiistaipäivään kaikille kanssasisarilleni!