Mun  blogi alkaa vaikuttaa kaikelta muulta kuin laihdutusblogilta. Hitto. Tässä alkaa olla takana jo aika monta viikkoa pelkkää repsahdusta ja repsahdusta. Ja sama linja jatkuu. Vähän minua lohduttaa ajatus, että olen edes vähän saanut liikuttua kaiken repsahduksen joukossa.

Viikonloppu meni lyhyesti kuvailtuna näin:

  • Perjantai: rilluttelua ja lihaisa illallinen (tsekkiläinen mixed grill jaettuna kahdelle ja salaattia)
  • Lauantai: krapula, 12km kävelylenkki ja sitten krapulamättöä; grillattua possua, kreikkalaista salaattia, paaaaaaljon tzatzikia ja patonkia, 2 hillomunkkia, lähes kokonainen lakupussi, ja jotain muuta pientä naposteltavaa.
  • Sunnuntai: äitienpäivälounaaksi (hassua kyllä, äiti oli tehnyt samantyyliset sapuskat kun meillä oli lauantaina) possua, fetasalaattia (EI mitään kevytfetaa), paaaaljon tzatzikia ja patonkia, pala täytekakkua, skumppaa, olutta, valkoviiniä, siideriä ja vielä pohjille punaviiniä.

Ei mennyt taas ihan niinkun stromsössä. Ainoa mikä oli hyvää oli tuo 12km lenkki lauantaina. Muuten ei ole juuri kehumista. Tänään teen itselleni salaattia ja käyn lenkillä. Huomenna lähden työmatkalle päiväksi, ja siellä kaikki ruoat tarjotaan meille. Sen tietää miten siinä taas käy; tulee maisteltua vähän kaikkea ja istuttua bussissa tuntitolkulla.

Ähh, pitää yrittää alkaa taas ehtiä laihduttamaan, jotta saisi tänne jotain muunkinlaista päivitettävää. Mutta joo, siihen saakka: aurinkoista viikkoa kaikille kanssasisarille! :)