Kylläpä taas tuntuu rankalta totutella pussiruokavalioon. Vaikka kuinka oli vain pari repsahduspäivää, niin kyllä taas tuntuu että on koko ajan nälkä. Koko ajan yrittää tehdä jotain ja olla miettimättä ruokaa ja nälän tunnetta, ja silti se paistaa tuolla takaraivossa. Vesipullotkin tyhjenee hirmuista vauhtia, kun yrittää juoda vettä näläntunteen peittämiseksi. Ja silti ajatukset huitelee tuolla työpaikkaruokalan laareissa. Toivottavasti tuo toveri ketoosi taas pian tulee, niin menee sitten näläntunteetkin pois. Ja jäljelle jää enää taistelutoverini mieliteko.

NYT JOTAIN MUUTA AJATELTAVAA PLIIS! Sekään ei auta, että meillä on töistä melkein kaikki muut hiihtolomalla, ja istun täällä ihan itsekseni hiljaisuudessa. Tekemistä tietysti olisi, mutta ei niin akuuttia, etteikö sitä ehtisi tehdä esim tunnin kuluttua. Minä olen sen tyylinen persoona, että kaikkein parhaiten saan asiat tehtyä silloin kun on kiire. Ja sitten kun on hiljaista ja tekemistäkään ei ole kovin paljoa työjonossa, niin niitten tekeminen venyy ja venyy ja venyy.... Ja niin tässä taitaa nytkin olla käymässä. Ei vaan oikein saa itseään niskasta kiinni ja hommiin. Sain vihdoin sähköpostiongelmani kuntoon, nyt taas pelittää kaikki, ja on se huoli vähemmän - eli nyt ei ole enää sitäkään estettä työnteolle. Vain tämä laiskotus ja motivaation puute. Huomenna täällä on onneksi taas pari työkaveria seurana, jospa niitä hommia saisi paremmin taas aikaiseksi!

Tänään meinaan nyt sitten vihdoin korkata tuon zumba -neitsyynteni. Jos vaan ehdin tunnille täältä töistä. Otin oikeen jumppakamat mukaan töihin, niin ei tule sitten houkutuksia jäädä kotiin. Flunssakin alkaa sen verran helpottaa, että eiköhän tämä "lepäily" jo riitä. Plus jo on aikakin käydä taas kuntosalillanikin. En edes kehtaa myöntää kuinka kauan edelliskerrasta on.. Olen kiltisti maksanut jäsenmaksuni, vaikken ole astunut jalallanikaan koko paikkaan kuukausiin?! Soo-soo!  Noh, tänään siihenkin tulee muutos!

Eilen oltiin ukon kanssa kävelyllä meren jäällä. Oli niiiiiin ihana ilma, jotta en olisi millään malttanut lähteä kotiin. Aurinko lämmitti jo kivasti, vaikka kirpakka pakkanen olikin! Ehkä se kevät sieltä tosiaan tulee! Kävelimme (tai siis tarvoimme) hangessa 1,5h, ja matkaa tuli yhteensä 6,77km. Vähän hitaampaahan tuo kävely on, kun joutuu tarpomaan hangessa tai epätasaisella polulla. Mutta hiki tuli, ja pitkään tauolla ollut sykemittarikin näytti kivoja lukemia: sen mukaan kaloreita olisi kulunut reilut 800kcal! Eli enemmän kuin mitä eilen söin! :) Jos vaaka näyttää huomenna plussaa niin sitten minä en kyllä ala mitään. Varsinkin jos tänään saan vielä kaloreita kanssa palamaan kunnolla!

Illalla on taas tavoitehamen kuvausta, saas nähä meneekö enää vkonlopun jäljiltä kiinni.. Noh, se nähdään sitten!

Huomiseen!