Täällä ollaan vielä, joskin edelleen tuhdissa kunnossa ja samoissa lukemissa kun edellisissäkin postauksissa. Motivaatio on edelleen omilla reissuillaan, en ole sitä tavoittanut. Huomenna on tasan 1 vuosi häihin, tulisikohan motivaatio huomenna mukaan juhlimaan..?

Kuten joskus ihan blogin alussa kerroin, vanha Xtravaganza "keskukseni" kuntosalillani lopetti. Tosin se lopetti toimintansa vasta sen jälkeen kun olin itse saanut oman Xtra-kuurini käytyä. Noh kilojen tultua takaisin aloitin homman uudelleen helmikuun alussa lähimmässä Xtravaganza -keskuksessani. Tällä kertaa, kuten hyvin tiedätte, kaikki ei mennyt ihan putkeen kun sopat yökötti aika pahasti, ja ne muutamat laihdutetut kilot ovat tulleet valon nopeudella takaisin. 

Sopimusta olisi ollut vielä puolisen vuotta jälkellä, ja keräsin taas intoa lähteä rumbaan hetkeksi uudestaan mukaan. Idioottimaistahan se olisi ollut, kyllähän nyt jo kahden tappokuurin käyneenä pitäisi tajuta, että homma ei toimi. Mutta ajatus oli kuitenkin taustalla. Lähinnä, että olisin saanut painonpudotuksen vauhtiin.

Viime viikolla tuli sitten kirje, että Xtravaganza-keskukseni on lopettanut Xtra ohjelman, ja sitä myötä siirtyy uuteen "aikakauteen". Nyt he ottavat tuotteekseen Easy-diet tuotteet ja tuovat ohjelmistoon jumppia sun muita. Aika jännä, että nuo Xtravaganzaa tarjoavat paikat lopettavat yksi toisensa jälkeen? Ovat vissiin huomanneet, että homma ei kovin hyvin toimi? 

Uuteen ohjelmaan en meinaa mennä mukaan, jos haluan Easy-diet tuotteita syödä, niin niitä saa apteekista ja omalta kuntosaliltani. Miksi ihmeessä maksaisin vielä ylimääräistä kuukausimaksua, en näe tuossa mitään etuja. Ja muutenkin, kun ei nuo korvikkeet saa minun korvien väliäni muutettua, niin miksi ihmeessä niitä söisin.. Pitää nyt vaan tehdä pieniä muutoksia ja ihan tosissaan kaivautua tuonne pään sisään ja saada ajatukset mukaan tähän terveellisempään eloon. 

Minä pystyn, jos tarpeeksi yritän. Minä pystyn, kun tarpeeksi haluan.