Hei kaikki ihanaiset, mitä teille kuuluu? Olen lueskellut blogejanne ahkerasti, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tänne tulla mitään rustaamaan. Ja laihdutusrintamalla on edelleen ihan sama virsi. Tai vähän epävireinen virsi, paino vaan nousee. Tai siis nousi. Tänään alkoi (TAAS) tietoinen muutos.

Häpeissäni myönnän teille, että ruokavalioon on kuulunut viimeisen viikon sisällä pitsaa, hampurilaista, nuudeleita, sipsejä, ranskalaisia, alkoholia..... Ihan järkyttävä lista älyttömästä syömisestä, tässä ei ole edes vielä kaikki. Mutta jääkööt tämä lista nyt pois mielestä. 

Näin tällaisen kuvan netissä, yritän muistella vastedes tätä, kun mieleni tekee vähänkään hampurilaisia:

Nojoo, mutta jotain liikuntasuunnitelmaa pitäisi tehdä, tässä tältä aamulta vähän jo yritystä:

Tänään aamulla heräsin jo kukonlaulun aikaan, tai siis oikeastaan kissanlaulun aikaan, kun rakas otukseni päätti meidät herättää jo ennen viittä. Isännällä on keskiviikkoisin töihinlähtö jo ennen kuutta, joten kun katti hiljeni, niin alkoi herätyskello piristä. Kääntelin kylkeä ja mietin: jatkaisinko unia vai lähtisinkö ulos. Keräilin mielessäni "rohkeutta" nousta ylös ja ulos ja lenkille, vaikka sänky houkuttelikin. Ja niinpä heitin ulkoilukamat niskaan, sauvat käteen ja lähdin tarpomaan. Oli ihanaa, ja toisaalta vähän pelottavaakin kulkea valaistua metsäpolkua seitsemältä aamulla, kun ulkona oli ihan pilkkopimeää ja ympärillä ei ristin sielua. Ja oli ihan hiljaista. 

Tein yhteensä reippaan 45-50min sauvakävelylenkin, ja kyllä tuli hiki. Kilometrimittari ei laskenut matkaa oikein, joten en ihan tarkkaa km-määrää pysty sanomaan, veikkaisin, että joku 5-7 kilometriä tuli vedettyä aika vauhdilla. Voisikohan tästä tehdä tavan. Ei luulisi olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa päästä aamulla sängystä ylös samaan aikaan kun isäntä lähtee töihin, ja käydä lyhyellä lenkillä. Katsotaan jos perjantaina jaksaisi uudelleen.

Nojoo, mun pitää alkaa rientämään kohti tiimipalaveria, joten lupaan palata tänne taas pian! Aurinkoista keskiviikkoa kaikille jotka tänne eksyy!