Tänään on näemmä taas tulossa sellainen "ei huvita, ei kiinnosta, ei mitään väliä" -päivä. Pussikeitot sais mun puolesta mennä jonnekin tooosi syvälle, MÄ HALUUN MÄSSÄILLÄ!!! Lasken ajattelemattani minuutteja lounastuntiin, vaikken aiokaan mennä syömään. Mutta mieli tekee, ja kovasti tuntuisi tämä hullu mieli houkuttelevan mua lounasruokalaan. Miten mä saisin nyt itseni jotenkin ruotuun? Tai siis pois näistä ikävistä mieliteoista ja ajatuksista? Nyt jotain hyviä vinkkejä!!

Kyllä mä nyt yritän pysyä tiukkana, ja alan kohta sheikkailemaan itselleni xtravaganzan suklaakaakaota, vaikka mieliteot on ihan KAMALAT!!! Tämä saattaa johtua pienestä repsahduksestani, joka kävi jo maanantaina... En vaan kehdannut sitä myöntää ääneen, kun salaa söin. Salaa perheeltä, ja sitä myötä salaa myös itseltäni. Kreisin kuulosta, mä tiedän, mutta kuitenkin niin totta. Hyvin sitä pystyy itseään huijaamaan. Vedin siis hullun kiilto silmissä maanantai-iltana paahtoleipää oikeen isolla voikasalla ja sit kaks nyrkillistä (!) irtokarkkeja. Ihan älytöntä. Suututtaa. Homma kostautu sit yöllä, näin niin levottomia unia koko yön ja pyörin koko ajan, nukkumisesta ei tullut mitään. Eilen meni jo onneksi paremmin, pienessä ketutuksen olotilassa. Ja nyt sitten tänään se kostautui tällä "hällä-väliä" olotilalla. *huokaus*.

Jotenkin pitäisi saada nyt ajatukset pois ruoasta. Mutta miten sen sitten tekisi, se on se pointti.

Sain eilen kutsun ystäväni synttäreille viikon kuluttua lauantaina. Ja luonnollisesti, kuten kaikki mahdolliset juhlat, ne keskittyvät syömiseen ja juomiseen.. *tuplahuokaus*. Iltaa siis istutaan Helsingissä ravintelissa ja siitä sit mahdollisesti jatkot johonkin baariin. Minulla on siis kolme vaihtoehtoa sen illan suhteen, päätös pitää tehdä etukäteen, niin ei sitten tule niin kova morkkis:

  1. Pysyä tiukasti pussikeittolinjalla, ja kieltäytyä kaikesta syömisestä
  2. Päättää etukäteen ruoka-annokseni, ja muuttaa peruna/pasta/hiilarit kasviksiin, ja tehdä raja juomiselle: eli päättää myös kuinka monta lasillista saan nauttia viiniä, vai pysyttelenkö vesilinjalla.
  3. Antaa olla vaan, syödä ja juoda juuri sitä mitä sillä hetkellä tekee mieli, ja tiukentaa sitten linjaa loppuviikon.

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että tuo kolmas vaihtoehto houkuttelee. Mutta välttääkseni ihan kamalan morkkiksen, taidan päätyä tuohon kakkosvaihtoehtoon. Se kuulostaisi järkevältä. Luulen, että jos yritän pysytellä pussikeittolinjalla, niin siitä ei kyllä tule mitään.. Jos jaksaisin vetää tiukasti pusseilla siihen saakka, niin se voisi olla mulle motivaattori. Vaikkakaan sekään ei tunnu nyt riittävältä..

*triplahuokaus" ja takas hommiin...

Ainiin, eilen oltiin uimassa, uin tasan 60 minuuttia ja 1500 metriä!