Huhheijaa helpotuksesta! Tänä aamuna paino oli jälleen alle 91 (90,9kg), eli olen vihdoin päässyt noista parin viikonlopun rilluttelujen aiheuttamista tursahduksista! Kyllä se taas kestikin, mutta onneksi sain ne pois vielä ennen reissua! Nyt olisi ihanaa tsempata kunnolla vielä nämä muutamat päivät, niin voisi saada vielä tuon yhden kilon ja päästä alle 90kgn! Mutta heikolta näyttää kun katsoo viikonlopun ohjelmaa; kaverin polttarit ja "avopin" (aka avopuolison äidin) kestitys. 

Lauantaina alkaa jo aamusta polttarihässäkät, jotka eivät juuri mitään liikunnallista sisällä. Syömistä ja lörpöttämistä vaan. Pitää yrittää nyt pysyä tiukkana ja tehdä oikeita päätöksiä ruokien suhteen. Onneksi nämä polttarit ei ole niitä ns. kosteita juhlia, joten ei rilluttelun ja krapula-ahmimisen suhteen tarvitse olla kovin huolissaan! Ja sunnuntaina on sitten kutsuttu avoppi ja miehen sisko perheineen meille kylään. Ollaan joka vuosi kokoonnuttu pääsiäisenä syömään lammasta, ja koska me ollaan pääsiäinen siellä ESPANJASSA (ahh!), niin aikaistettiin hommaa viikolla. Eli tiedossa on kaikenmoista mässäilyä. Onneksi vieraat tulevat meille, niin meillä on valta päättää lisukkeista sun muista tarjottavista! Ja minä yritän ja vakavasti vannon, että syön lammasta ja kasviksia ja salaattia. Ja alkukeiton. Ja EN KOSKE isännän tekemään suklaakakkuun. Tai jos kosken niin vain maistan. Ja jos maistan, niin sitten lähden lenkille. Tai jotain.

Sitten onkin enää maanantai ja tiistai töitä ja ti iltana lähdetään, ihanaaaaa!!! Mä odotan niiiiiin paljon että pääsen ihanalle hiekkarannalle köllöttelemään ja nauttimaan LÄMMÖSTÄ!!!! Siellä pitäisikin olla nyt jo yli 25 astetta lämmintä, oih ja voih!! Ja vielä ihanampi olisi, että saisin vielä pikkiriikkisen painoa alas, niin voisin hyvillä mielin sitten nautiskella ennen häitä (kun siinä varmaan muutama gramma saattaa tulla vielä ennen hääpäivää)!

Tänään on taas N10 treenipäivä. Mennään kaverin kanssa vähän treenailemaan, todennäköisesti minä hölkytän hitaasti ja kaveri kävelee vieressä reippaasti. Tai katsotaan nyt mitä siitä tulee. Ennen lenkkitreeniä pitäisi ehtiä käydä ostamassa bikinit (kun tammikuussa Egyptiin ostetut on armotta liian isot) ja käydä ruokakaupassa. Niin ja valmistella pari juttua polttareihin. Hillitöntä hässäkkää, mä oon niin valmis lomalle!!! 

Aurinkoista perjantaita ja kevyttä viikonloppua kaikille ihanille kanssasisarille! Palataan asiaan viimeistään maanantaina!