Jes, pääsin eilen lenkille, pitkästä aikaa! Vedettiin Lenkkikaverin kanssa taas semmonen 9km:n reipas kävelylenkki. Huomaa, että kun ei tee mitään pariin viikkoon, niin kylläpä taas hengästyttää mäkien nouseminen ym. Eilen oli semmoinen kumma keli, että aurinko lämmitti tosi kuumasti, mutta kylmä tuuli mereltä puhalsi niin että meinasi palella. En oikeen tienny mitä olis lenkille laittanu päälle, ja päädyin sitten tuulitakkiin. Ja kyllä oli paita takin alla ihan hiestä märkä kun pääsin kotiin. Mutta olo oli taas mitä loistavin! Huomenna mennään taas jos vaan säät sallii!

Mutta joo, nyt on taas yhtä juhlaa tiedossa: tänään on työpaikan kesä"juhla". Ollaan tässä toimistolla ensin hetki, olen tilannut meille pieniä coctailpaloja ja kävin ostamassa skumppaa. Ja sitten lähdetään taksiveneellä tästä rannasta syömään Helsingin edustalla olevaan saareen. Ja arvatkaa vaan onko mikään tästä sellaista laihduttajan unelmaa..? NO EI OLE. Meillä on siellä NELJÄN ruokalajin illallinen viineineen, joten voitte vaan kuvitella, että viitsiikö siinä alkaa nirsoilemaan.

Juhannukseksi mennään mun kummitädin mökille. Pitää toivoa ettei siellä sada koko viikonloppua. Mutta joo, ruokapolitiikka siellä on aika lailla herkkuja, on pihviä, salaattia ja grillausta. Ja siideriä ja viiniä. Ehkä mä sit taas ensi viikolla yritän laihduttaa taas..

Mutta nyt haluaisin toivottaa teille kaikille ihanaisille kanssasisarille oikein ihanaa ja leppoisaa juhannusta, palataan sitten taas asiaan ensi viikolla! Tässä ihanuuksia, mitä päästään kohta skumpan kera maistelemaan... mmm..