Tänään vihdoin tein sen mitä olen vältellyt monta viikkoa, päätin nousta vaa'alle ja kohtasin järkyttävän todellisuuden ja tosiasian omasta painostani. Parhaimmillaan ennen pääsiäistä vaaka näytti 90,7kg, ja nyt 3kk myöhemmin se näytti 97,7kg?! IHAN JÄRKKYÄ!!! Kyllähän minä tiedän ketä ja mitä tässä pitää syyttää, ja kuka voi asialle jotain tehdä.

Xtravaganza on loistava keino pudottaa painoa, mutta toinen kerta toden sanoo: mikä nopeasti lähtee se nopeasti tulee takaisin jos ei osaa muuttaa ruoka- ja juomatottumuksiaan. Pysyviä tuloksia ja pysyviä muutoksiahan tässä etsitään. Ja h*vetti kun se vaan on niin vaikeaa.

Olen tämän viikon yksin toimistolla, ja täällä on niin tylsää, etten oikein saa mitään tehtyä. Olen koko aamun miettinyt vain, että mitäköhän sitä hakisi kahviosta naposteltavaa... Onneksi minulla oli omat eväät mukana, niin tiedän mitä söin: tulista kanawokkia täysjyväriisillä, jossa reilusti wokvihanneksia. Tuon pienen annoksen syötyäni ovat mieliteot velloneet ihan hulluina, mutta päätin taistella niitä vastaan. Tänään minä EN hae karkkia enkä limua enkä mitään muutakaan.

Toin mukanani myös pienen välipalan, jonka söin taltuttaaksen pahimman himon, söin tuoreita pensaasta poimittuja mustaherukoita sekä rasvatonta maitorahkaa. Jos tästä päivästä selviän voittamalla kiusaukset, on se varmasti huomenna helpompaa! 

Eilen oltiin kaverin kanssa pitkästä aikaa urheilemassa. Taisin eilen jo mainitakin, että oltiin menossa tekemään oma MINI-triatlon, joka oli itseasiassa tosi hauskaa! Ensin fillaroitiin paikalliselle pururadalle (n. 1km), jossa juostiin 2km. Tai no, ylämäet piti kävellä kun sykkeet nousi liian koviksi. Sitten päätettiin piipahtaa mun kuntosalilla, jossa treenattiin pikkusen vatsa- ja selkälihaksia, sisä ja ulkoreisiä sekä vähän käsiä. Olipa muuten hauska käydä salilla pitkästä aikaa! Salilta lähdettiin sitten fillaroimaan uimarannalle, jossa lilluttiin meressä sitten hetkinen. Ja sitten fillaroitiin kotiin. Takasintullessa oli ihan loisto-olo, olipas hauska tehdä kaikkea liikuntaa sekasin! Miksei tolleen tuu tehtyä useammin? Käydä lenkillä ja salilla ja fillaroimassa ja uimassa? Sovittiin, että otetaan toi uusiksi tässä lähiaikoina sillä erotuksella, että juostaan toi 2km lenkki kaksi kertaa ympäri! Jee!

Kävin siis kuntosalilla ensimmäistä kertaa muutamaan kuukauteen  Siellä on systeemi pikkuisen muuttunut, ja sain upouuden salikortin käyttööni, jonka mukana minulle kerrottiin, että jumppia voi vastedes varata etukäteen netin välityksellä. Siinä voisi olla aika hyvä motivaattori itseni raahaamiseksi sinne, jos varailisin itselleni etukäteen jumpat. Sitten sinne olisi pakko mennä. Pitää selvittää että onko sanktiot väliinjätetyistä jo varatuista jumpista tarpeeksi kovat jotta ne pakottavat sinne menemään... Taidanpa varata itselleni jotain huomiseksi!!

Jaahas, pakko kai se on jatkaa hommia, ja syväasennoitua taas laihduttamiseen. Aurinkoista keskiviikkopäivää kaikille kanssasisarille!!