SE ON NYT SITTEN 10 kg RIKKI!!!!! jEEEEEE!!

Olin siis taas eilen Xtrakeskuksessa viikkopunnauksessa ja ryhmätapaamisessa. Vähän epäröin vaa'alle astumista, kun en oikeen tiennyt mitä sieltä odottaa. Ja kyllä tuli leveä hymy huulille, kun vaaka näyttikin ihanaa lukua 94,1kg!! Se on taas yli 2kg:n pudotus viime viikosta!! IHANAA!! Toisaaltahan toi on ihan älytön pudotusvauhti, mutta jos sitä nyt sitten vastaisuudessa osaisi jatkaa tätä säännöllistä liikkumista ja syödä oikein, niin nää kilot eivät enää ikinä tulisi takaisin!!!

Vähän oli Tanitan lukemat heitelleet, rasvaprosentti kasvanut jne.. Mutta onneksi näihin ei tarvitse ihan orjallisesti luottaa. Mutta näitä lukiessa voisi ymmärtää, että viime viikolla minun painostani on lähtenyt rasvaa vain 0,5kg ja lihaksista ja nesteistä loput:

  • Fat%: 44,4 -> 45% 
  • Fat mass: 42,8kg -> 42,3kg 
  • Lihasmassa: 50,9kg -> 49,2kg 
  • Nesteet: 40,5% -> 40%
  • BMI: 33,8 -> 32,9 
  • Degree of Obesity: 53,5% -> 49,8% 

Lisäksi sain uutta puhtia juoksutreeniin: jaksoin juosta matolla 30 minuuttia yhteen putkeen!! Ja olisin jaksanut (ehkä) enemmänkin, jos ei olisi aika loppunut!! JEE! Otin matolle vauhdiksi vain 5km/h, mikä on mun tavallinen kävelyvauhti. Mutta kun sykkeet nousee hölkkärytmissä ihan eri sfääreihin, ystäväni suositteli, että kannattaa aloittaa tooosi hitailla vauhdeilla. Mutta nyt tosiaan jos jaksan juosta 30min (2,5km) yhteen putkeen ilman kovin suuria ponnistuksia, niin voisin yrittää miettiä jotain tavoitteita matolle.. Esimerkiksi yrittää jaksaa juosta 45 minuuttia parin viikon sisällä ja sitten jossain vaiheessa venyttää se tuntiin. Ja kun jaksan hölkytellä matolla 5km, niin voisin lähteä kokeilemaan tuonne ulos! Nyt en vielä halua lähteä, kun tuolla on niiiin liukasta. Mutta heti kun jäät on sulaneet pois kävelyteiltä ja lenkkipoluilta, niin kyllä näkyy tämä tyttö heti siellä kirmailemassa!

Mä eilen pohdin jo tän Xtran täysvauhdin lopettamista, mutta ostin sitten illalla vielä koko viikon satsin pusseja. Ajattelin, että jos vielä vähän jaksaisin venyttää näitten soppien kanssa. Kun tulokset ovat niin loistavia, niin ei millään haluaisi vauhdin hidastuvan!! Jos jaksaisin vielä pari-kolme viikkoa, niin saattaisin olla pääsiäisen tavoitteessani jo vähän etukäteen!!!! Tai jos edes yhden viikon vielä, niin sitten... Hmm.. Olisi ihanaa päästä ystävättäreni häihin upeassa kunnossa ja mun ihanassa ruskeassa mekossa.. Mutta se mekko oli mulla päällä sillon kun mä painoin alle 80kg. Niihin mittoihin en kyllä kerkiä en sitten millään.. Harmittaa. 

Mietin, että mihin kaikkeen tätä mun nykyistä pudotusmäärää voisi verrata, tässä pari visuaalista asiaa mietittäväksi:

Nää on hauskoja juttuja miettiä sillon kun tuntuu, että eihän se 10kg näy tai tunnu missään, niin voi kattella tällasia kuvia ja miettiä, että otanpa tosta ton vonkaleen reppuun ja lähen kaupungille.. Siinä olis sitten sama paino polvilla kun mitä oli vasta muutama viikko sitten.. Hih!

Ihanaa aurinkoista keskiviikkopäivää teille kaikille, mä jatkan täällä taas hommia! :)