Mikäs päivä nyt onkaan, ah, päivä 11 menossa. Olo on loistava, aurinko paistaa ja tsemppi on päällä! Eksyin eilen tylsyyksissäni karppaajat.net sivustolle ja katselin siellä kuvia "ennen ja jälkeen".. Ja voih miten ihania muutoksia siellä olikaan!!! Päätin että nyt en perhana lipsu, ja alan tosissasn hikoilemaan näitä läskejä pois!!! Käykääs kattomassa, jos tarviitte lisämotivaatiota (samalla sivulla on paljon muidenkin upeita kuvia):

http://karppaus.info/galleria/index.php?id=50367

Me ollaan sovittu, että lähdetään mun miehen ja mun vanhempien kanssa ensi talvena Thaimaaseen, ja olisipa ihanaa näyttää tuolta bikineissä... En ole KOSKAAN ollut hoikka (paitsi ihan taaperona olin normaali), saatika kehdannut ottaa itsestäni bikinikuvia. Nyt taidan repäistä ja ottaa itsestäni yhden nyt. Ja seuraavat sitten Thaikuissa ensi vuonna. Sitä se vasta olisikin ihana sitten vertailla. Jos pystyn pitämään itseni kurissa ja saamaan itseni siihen kuntoon. Nämä mielikuvaharjoitukset ovat kuulemma tosi tärkeitä painonhallinnassa, antaa tsemppiä kummasti. En vaan osaa niitä vielä täysin hyödyntää. Mutta harjoittelu tekee mestarin? Onko kellään kokemusta niistä?

Mutta tosiaan, nuo karppauksen kuvat antoivat mulle ihan uutta puhtia, oikein täpisee jo, että pääsee illalla lenkille ystävän kanssa! Ja huomenna ajattelin repäivstä ja käydä menettämässä zumba-neitsyyteni! Saas nähdä saanko aikaiseksi! :)

Ainiin, kokeilin aamulla tavoitehametta, ja tuli hymy huulille... ISO hymy. Mutta odotutan teitä nyt kuitenkin ensi viikkoon kuvien kanssa, saas nähdä miten tavoitehameen käy maanantaina ;) jee!

Tässä olisi yksi mielikuvaharjoitus meille kaikille kesäkuntoon yrittäville:

Kirpakkaa torstaita ihanille kanssasisarilleni ja muille tänne eksyneille! <3