Hihii, sain kuin sainkin raahattua itseni salille, piiiiitkästä aikaa!!! Jesss! Olipas hauska olla siellä taas, mikä siinä on, että sinne lähteminen on aina niin vaikeaa, mutta kun sinne pääsee, niin kaikki paha mieli katoaa?! Onko kellään samaa tunnetta?

Päätin siis mennä aikaisiltapäiväiselle tunneille, jotka sisälsivät 30min zumbaa, ja sitten 30min body pumpia. Ajattelin, että tosta tulee kiva paketti lihaskuntoa ja sykettä. Zumbassa olin vähän hukassa, tahti oli vaan niiiiin kova. Mutta se musiikki toi mieleen etelän ja lämmön, eli se kyllä pelasti fiiliksen! Sääli vaan, että tunti loppui kesken, zumban vetäjä satutti pohkeensa pahasti, ja zumbailu loppui siihen... Sijaista odoteltiin hetken verran, kävin sen ajan pitämässä lämpöä yllä juoksumatolla. Tämän katkoksen takia pumppikin jäi aika lyhyeksi, mutta kyllä mulle hiki tuli, ja otin oikeen kunnon hitaat venytykset ja piiiitkän saunan vielä siihen loppuun. Ahhh, kylläpä tuli hyvä olo! 

Tässä vähän lukuja sykemittarista (21.2.):

  • 1,09 tuntia, in zone 48 minuuttia
  • avg heart rate 131
  • max heart rate 162
  • calories 580

Jess, taas meni enemmän kaloreita kun päiväkulutus. Nyt jos lihakset ei vaan paina huomenna liikaa, niin kyllä mä ihan tosissaan toivon, että vaaka olisi mennyt alaspäin viikonlopun repsahtamisesta huolimatta. Peukut nyt pystyyn kaikki eiks jeh!!!

Huomenna sitten tavoitehamekuvia ;)