Voivoi. Mulla on ollut pitempään sellanen kausi, ettei oikeen mikään innosta.  Paitsi tämä laihisprokkis on mennyt ihan hyvin, ja liikkuminenkin on jees. Niistä en voi valittaa, kuten en olekaan tässä blogittelun varrella. Mutta siis privaattielämä, työ ja opinnot ovat jääneet kaikki vähän roikkumaan. Huomasin juuri, että yksi kurssityö olisi pitänyt palauttaa maanantaina, arvatkaas olenko edes aloittanut.. Voi itku ja parku. Mutta kun ei vaan saa aikaseksi. Paljon kivempi on töiden jälkeen upota sohvalle mun kutimen kanssa (neulon itselleni kesäneulepaitaa) ja katsella roskaa telkkarista. Mistä mä saisin nyt sen selkärangan, jotta saisin istuttua alas, ja kirjoitettua rästihommat. Ja mitä ihmettä mä sanon kurssin vetäjälle tekosyyksi, etten palauttanut työtäni ajoissa? Kai se pitää olla rehellinen ja sanoa vaan että unohdin deadlinen kokonaan. Voi kun voisi edes työkiireisiin vedota, mutta kun töissä ei ole kovin kiirus. Plääh.

Kovin paljoa en viitsi meidän parisuhteen ongelmia täällä vuodattaa, mutta sen verran voin varmaan sanoa, että miehen pitkään jatkunut työttömyys hiertää meidän rahatilannetta tehokkaasti, ja sehän stressaa sitten koko elämää. Ja siitä stressistä sitten johtuu jonkinmoinen alakulo elämän lähes kaikilla osa-alueilla. Onneksi päästään sinne Espanjaan häihin pian, niin saa vähän jotain ihanaa hetkeksi. Sitä, millä rahalla sinne mennään, en tiedä. Luottokortit on limiteissään ja laskuja maksamatta. Onneksi lennot ja majoitukset on kaikki hoidossa, tarvii vaan murehtia kuluista siellä paikan päällä.

Noh, mutta valitus seis. Mulla on paljon ihania asioita elämässä, vaikka nyt tuntuu hankalalta. Mulla on rakastava perhe, ihanan lämpimät välit äitiini, paljon ystäviä, laihempi tulevaisuus edessä, ihanat karvapallokissat, hyvä työ... Ja kesä tulee!! Ihanaaaa!!!

En sitten eilen saanut aikaiseksi mentyä jumpalle. Töistä kun lähdin, oli niin naatti ja apaattinen olo, et päätin mennä kotiin sohvan pohjalle kiroamaan maailmaa. Mutta kun pääsin tuonne auringonpaisteeseen päätin lähteä kävelylle!! Ja ai että oli ihanaa!! Käveltiin isännän kanssa seitsemän kilometrin lenkki, aikaa kului vajaat 1,5h. Käveltiin ihan hissukseen ja nautittiin auringon paisteesta. Olipa ihana huomata, kuinka aurinko paistoi vielä puoli seitsemän maissa ihan täysillä!! Mieli oli parempi, olo oli parempi. Tänään sitten samanmoinen setti mun lenkkikaverin kanssa! Kivaa, kun pääsee taas juoruamaan! 

Tietääkö joku, kuinka lihottavaa sushi on? Hiilareitahan siinä on ihan reilusti, mutta uskoakseni rasvaa ei juurikaan muuten kuin kalassa (=hyviä rasvoja)? Meillä on tähän työpaikan lähelle avattu uusi sushiravintola, jossa olemme nyt kollegoiden kanssa käyty kahtena päivänä. Tässä mun eilinen ruokalista, ei se nyt kovin pahalta näytä - vai onko kenties liian vähän edelleen syöty:

  • Aamiainen 8.00: Rahkaa 1,5dl ja sokeroimattomia marjoja 1dl
  • Lounas 11.30: 10 palaa sushia
  • Välipala: unohtui, join vain teetä ja vettä
  • Illallinen 18.30: Salaattia, tomaattia, kurkkua, oliiveja, raejuustoa, basilikaa, kinkkua, 2 kananmunaa pilkottuna

Tiedän, että pitäisi syödä vissiinkin enemmän, mutta eipä ole ollut nälkä. Pitäisi vissiin laskea kalorit tuosta satsista, niin osaisi paremmin arvioida. Onko teillä jotain suosikkiohjelmaa, jota käytätte? Ainakin tiedän kiloklubin, kalorilaskurin ja keventäjät.. Mikä olisi sellainen edullinen tai jopa ilmainen versio?

Jaahas ja eikun takas hommiin! Aurinkoista päivää kaikille, ja kiitos blogilleni kun sain taas tänne vähän valittaa :)