Jaahas, taas yksi viikonloppu takana ja paluu arkeen. Tulossa tällä viikolla punnitusta viikon tauon jälkeen, suggestioterapiaa, työpaikan syöminkejä kiinalaisessa ja sitten PALJON liikuntaa. Jos typerä flunssanpoikanen ei tästä pahene. NYT EI SAA TULLA KIPEÄKSI!!!

Viikonloppu meni ihan ok, vaikkakin sunnuntaina taas repsahdin:

Perjantaina oltiin teatterissa, jossa join yhden lasin skumppaa äitini syntymäpäivän kunniaksi. Ja sitten teatterin jlk mentiin vielä äidilleni syömään vähän kanasalaattia. Hyvin oli kevyt päivä, skumppalasillisesta huolimatta.

Lauantaina kävin reippaasti jumpassa jo aamusta ja tuli tosi loistava olo! Katselin sykemittarista, että "pahimmillaan" sykkeet oli menny yli 175, mikä on jo aika kova hakkaus mulle. Kaloreitakin oli kulunut reilut 500! Jumpan jlk käytiin sitten vielä infrapunasaunassa ja saunassa, niin johan luulisi nesteitten lähteneen kiertoon! Iltapäivällä mentiin ukon kanssa leffaan, ja arvatkaas tekikö mieli popcornia?! EI TEHNYT!!! jEEEE! Ostin kaupasta suklaalevyn, jossa on 70% cacaota, eli sitä "terveellisempää" versiota, jota karppaajatkin syövät sillointällöin. Ja arvatkaas oliko hyvää?! OLI! Ja en syönyt siitä kun 3 palaa, kun siinä oli niin voimakas maku. NAM! Sitä pitää ostaa joskus uudelleenkin - vaikkakaan siitä ei saa tulla tapa.

Sunnuntaina oli sitten äidin virallinen synttäripäivä, ja käytiin häntä moikkaamassa pikapikaa. Äiti sitten uhosi tarjota synttärin kunniaksi meille lounaan, pizzeriassa?!!? EIIIII!!! Olisi pitänyt vaan kohteliaasti kieltäytyä, mutta enpä saanut pidettyä itseäni kurissa.. **KELE! Jos jotain positiivista pitää hakea, niin syötiin yksi pitsa puoliksi isännän kanssa, ja jätin vielä pitsapohjan reunat syömättä. Ennenvanhaan olisin syönyt koko pitsan ja vielä kaverinkin reunukset. Nyt onneksi tyydyin "vain" vajaaseen puolikkaaseen!! HYVÄ MINÄ! En tiedä paljonko oli annoksessa kaloreita, mutta kyllä ahdisti sen jlk. Ja kun pääsin kotiin, niin vanha syömishimo oli tullut takaisin: napostelin vielä tekemääni karppaajien siemenrieskaa kinkulla ja salaatilla, aurajuustolla, ja sitten vielä siihen päälle vetäsin loput 70% suklaat.

Hohhoijjaa.. Uskotte varmaan että oli tukala olo sen kaiken jälkeen.. ONNEKSI lenkkikaverini laittoi juuri tuossa tuskan hetkellä viestin että lähtisinkö lenkille! PELASTUS! Lähdin sitten ulos, ja tuntui että kaikki syömiset painoivat vatsaa ja jalkoja ja silmiä yhtälailla, ja ei oikein päässyt sellaiseen hyvään kävelyfiilikseen. Mutta onneksi sain kuitenkin mentyä: sain kulutettua n. 500kcal tuolla reissulla, eli varmaan vajaat puolet siitä syömästäni pitsasta sain tuhlattua! Eli jotain hyvää tästäkin!

Viikkoliikunnat meni myös vähän poskelleen, kun en päässyt/ "ehtinyt" kunnolla liikkumaan kun kolme kertaa viime viikolla. Nyt on onneksi uusi viikko, ja vähän löysempi aikataulu. Tein tuohon sivun laitaan jo uutta suunnitelmaa, ja se näyttää jo paljon paremmalta kun viime viikkoinen. PAITSI että nyt on just semmonen uuvahtanut olo, että jokin lentsu yrittää päästää itsensä valloilleen. EN HALUA!!! Sittenhän menee taas liikkumiset ihan poskelleen. Nyt jotain todella positiivista lentsuntappajaa pitää saada kehiin!! HETI!!

Ja tosiaan, tänään meinaan kohdata taas ystäväni Tanitan (mun "virallisen" vaa'an), saas nähdä onko toveri Tanita tänään hyvällä vai huonolla tuulella. Tai siis lähinnähän mun pitää kohdata todellisuus ja toivon kovasti että paino olisi pudonnut. Mutta epäilen suuresti tämän kaiken repsahtelun jälkeen. Mulla ei kyllä ole mitään aavistusta mihin se voi heilahtaa. Noh, illalla se nähdään sitten. Huomenna siitä lisää! 

Huomenna sitten on taas tapaaminen mun "terapeutin" kanssa. Odotan tapaamista jo tosissaan, jännittää ja innostaa saman aikaisesti. Toivon saavani sieltä hyviä eväitä matkaani ja uutta motivaatiota ja ymmärrystä tähän projektiin! 

Palataan sitten huomenna taas asiaan, tsemppiä kaikille kanssasisarille tähän uuteen viikkoon!!