Noniin, se tuli sitten eilen 4 viikkoa täyteen Xtravaganzan täysvauhtia, jos ei lasketa muutamaa repsahdusta/ lipsahdusta. Ja 4 viikon tulos kaikin puolin tyydyttävä: -8,3kg!!! Olisin salaa tietty toivonut, että olisi lähennelty 10kg:n rajaa, mutta itsepähän sössin tuon tavoitteen sortumalla juopottelemaan ja mässäilemään. Mutta, tästä on loistava jatkaa eteenpäin: HYVÄ MINÄ!!!! Tehoviikko toimi, eli ilman repsahduksia ja paljon urheilua tuotti toivotun tuloksen, painoa lähti vajaassa viikossa 2,2kg!! Ja läskiä lähti kehonkoostumusvaa'an mukaan 2,6kg!!! JEEEE!! 

Tässä vielä muita muutoksia viime viikolta (vaa'an mukaan):

  • Fat%: 46 -> 44,4 
  • Fat mass: 45,4 -> 42,8kg 
  • Lihasmassa: 50,5kg -> 50,9kg 
  • Nesteet: 39,5% -> 40,5% 
  • BMI: 34,5 -> 33,8 
  • Degree of Obesity: 57% -> 53,5%  

Aamulla laitoin (ne kuuluisat) mustat suorat housut jalkaani, ja tänään ensimmäistä kertaa aikoihin ne tuntuivat sopivilta. Oli jotenkin vaikeaa kuvitella, että nämä housut vaativat yli 8kg:n pudotuksen jo pelkästään siihen että ne mahtuisivat päälleni kunnolla ilman kiristävää tunnetta. Oli ne kyllä aika tiukat kuukausi sitten: taskut olivat muodottomat, ja maha tursusi vyötärön yli tehokkaasti. Nyt housut istuvat nätisti (tai siis niin nätisti kun hieman kulahtaneet mustat suorat housut voivat istua), ilman että mikään pullottaa! Nyt odotan kovasti, että housut alkavat roikkua päälläni, jotta pääsen näistä eroon! Ja sitten otan pian hommakseni mahtua mun seuraavaan tavoitevaatteeseen, eli niihin koon 44 mustiin housuihin, joista tuossa männäpostauksessa mainitsin.

Tämänhetkinen tavoitevaate on vieläkin työn alla. Nyt se menee jo vähemmän työläästi kiinni, ja ei kiristä enää niin että saumat paukkuu.. Mutta kireä se on vieläkin. Eli pitää odottaa varmaan vielä viikko ennenkun sen saa oikeasti käyttöön. Kyllä mä vähän toivoin, että se olisi jo nyt ollut hyvä, mutta ei ehkä ihan vielä.. Tässä vähän seurantaa:

Tuossa alemmassa kuvaparissa ei kyllä näy juuri mitään eroa, mutta ainakin hame tuntuu jo vähemmän tiukalta! Ensi viikolla sitten toivottavasti näyttää paremmalta!

Tänään taas uimaan, josko sitä jaksaisi 1,5km molskia! Ja huomenna sitten lenkille!

Ihanaa nyt on maaliskuu ja kevät tulee!!! JEEE!! Ihanaa ja tuloksekasta maaliskuuta kaikille kanssasisarilleni!!!