Lainattu Positiivareista, osuu mielestäni erinomaisesti myös tähän minun tilanteeseeni;

Yksi kone voi hyvinkin tehdä sadan ihmisen työn, 
mutta satakaan konetta ei kykene kannustamaan 
ystävääsi ottamaan selville mihin hänestä oikein on. 
Se on sinun tehtäväsi.

Eli kaikki kannustavat ystävät ovat niitä tärkeimpiä motivaattoreita, niin läheiset, kuin kaikki te blogiystävänikin!

***

Sinne meni ensimmäinen viikko Xtravaganzalla. Ja totesin, että edellisestä kerrasta kammottaa vieläkin suolaiset sopat, en ole vielä tohtinut yhtään sellaista syödä. Ja voitte arvata miten siinä sitten kävi, kun oli syönyt makeita soppia 5 päivää. KAAMEA SUOLAISEN HIMO. Ja sitten kaikkia asioita päässäni pyöriteltyä päätin vähän modifioida diettiäni. Huomenna menen ensimmäiseen ryhmätapaamiseen, katsotaan tuleeko risuja vai ruusuja.

Periaatteessahan tuo Xtravaganza perustuu vähähiilariseen ja -kaloriseen ruokavalioon. Mietin kovasti, että pysyisin ns "täysvauhdilla" muutaman viikon, eli että syön vain ja ainoastaan pusseja. Kunnes nyt viikonloppuna päätin, että annan itselleni luvan silloin tällöin korvata pussin salaatilla, jossa on vähän proteiinia ja vihanneksia. Ja arvatkaa kuinka ihanaa oli syödä erilaisia salaatinlehtiä jossa vähän tomaattia, kurkkua ja paistettua kanaa?! Minua ei ainakaan vielä harmita tämä päätös, nimittäin vaaka näyttää ainakin 2,5kg:n painonpudotusta ensimmäiseltä viikolta! Huomenna ryhmän ohessa käyn ottamassa viralliset punnitukset, laitetaan ne sitten tarkemmin esille!

Viikonlopun liikunnat jäivät vähän vähille, mutta tässä vähän tuloksia:

Kävelyä Leimailutaivas -messuilla 4h

Kävelylenkki miehen kanssa:

  • Kävelty matka: 6,17km
  • Kävelty aika: 1,06h
  • Askelia: 7439

Suursiivous kotona 3h

Tänään ajattelin taas kokeilla ensimmäistä tavoitevaatettani, sitä harmaata hametta. Laitetaan kuvat huomenna seinälle, niin voi sitten vertailla tuloksia!

Ihana auringonpaiste ulkona! Sen myötä TSEMPPIÄ kaikille kanssasisarille!