Mä mainostinkin tuossa aikaisemmin "Annakaisan Viimeinen läski vuosi" -blogia. Annakaisan, joka laihtui yli 60kg parissa vuodessa. Olen nyt lukenut sitä viime viikot tooosi haltioituneena, ja osa tekstistä on kuin suoraan revitty päästäni. Teksti on todella mukaansa vievää, ja pakko myöntää, että olen ollut niin addiktoitunut siihen, että jopa työt ovat vähän kärsineet..  

Annakaisan teksteistä ammentaa vaan koko ajan ihmeellistä lisäpotkua, ja varsinkin auttaa haaveilemaan siitä hetkestä kun itse tavoittaa sen suuren maalin: normaalipainon!!! Mä suosittelen LÄMPIMÄSTI kyseisen blogin lukemista, ihan alusta loppuun, KAIKILLE kanssasisarille!!!! Eli blogi on siis osoitteessa: http://xtragirl.wordpress.com.

Tästä oli pakko postata nyt, kun alkoi niin kovasti naurattaa. Olen Ak:n blogin loppupuolella, kun Annakaisa totuttelee elämään normaalipainoisena. Nauroin ääneen, kun Annakaisa kertoo joulukuisessa tekstissään ahdistuksesta ostaa mustat suorat housut. Voin niiiiin kuvitella itseni samaisissa ajatuksissa sitten 30kg:n kuluttua. Ja vastahan minä aamuisessa postauksessani itsekin manasin, että olen pitänyt samoja mustia suoria housuja melkein koko vuoden. 

Haluan niin kovasti sanoa näille suorille mustille, kokoa 46 oleville, kovasti venyneille ja kuluneille housuilleni HYVÄSTIT! Ja odottakaas kun se hetki tulee, että saan heivata nämä männikköön! Ennemmin tai myöhemmin! Kyllä niitä mustia suoria housuja on vielä kaapissa pienempiäkin kokoja, mutta lupaan, että kun ne jäävät isoiksi, niin en kyllä osta enää sellaisia. Ellei ole ihan pakko esim töiden takia. Toivottavasti ei!!

Jaahas, ja sitten uiskentelemaan! Molskis kaikille!